Autorijbewijs > All In Rijopleiding

4.3 sterren op Google

636

Reviews in ons gastenboek 6

6

Dagen in de week bereikbaar

LEES HIERONDER MEER OVER DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Rijlespakket Auto

Jouw route naar een zelfstandige bestuurder.

Meld je nu aan!

Een rijopleiding is een belangrijke investering. Om jouw geld zo goed mogelijk te besteden dien je een verstandige keuze te maken voor een degelijke rijschool, maar ook qua inhoud is het belangrijk de juiste keuze te maken.

Allereerst nodigen wij jou uit voor een persoonlijk gesprek op onze rijschool. Tijdens dit gesprek informeren wij jou (waarbij we graag zien dat jouw ouders/verzorgers aanwezig zijn indien je minderjarig bent) over de rijopleiding. Veel van onze klanten kiezen uiteindelijk voor een all-in rijopleiding (Pakket 1,2,3,4 of 5) om het maximale uit de rijopleiding te halen om uiteindelijk als zelfstandig bestuurder op weg te gaan.

Allereerst zullen wij met jou een intest rijden. Dit betekent dat wij met iedere cursist gaan rijden om vervolgens te bekijken welk pakket voor jou het meest geschikt is om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Welk pakket je nodig hebt is afhankelijk van verschillende factoren. Zoals bijv.: Aanleg, motivatie, behendigheid, ervaring, inzicht etc. De instructeur heeft een intest-formulier waarop jouw scores worden ingevuld, zodat hij aan het eind van de intest kan zien welk pakket hij het best kan adviseren.

De all-in rijopleiding bestaat uit:

  • Praktijkrijlessen op maat
  • Tussentijdse toets
  • Praktijkexamen
  • ROSO training (Rijden Onder Specifieke Omstandigheden)
  • Autosnelwegtraining
  • Herexamen garantie

Je ontvangt inloggegevens van jou persoonlijke APP om in ons plan systeem om mee te kunnen kijken naar jouw eigen planning en vorderingen. Tevens kunnen wij middels deze software (app) huiswerkopdrachten geven. Hiermee kun je je alvast voorbereiden op iedere rijles en hierdoor kun je tijd besparen in de rijles.

Bij onze opleidingen wordt gebruik gemaakt van een persoonlijke (digitale) instructiekaart die ook terug te vinden is in jouw APP. Hierop staan al jouw vorderingen vermeld, dus je ziet in een oogopslag hoe het gaat. Uiteraard krijg je bij ons les van 1 instructeur die je van a-z begeleid naar jouw examen!

Wij luisteren graag naar jouw wensen en passen ons daarop aan!

Heb jij begeleiding voor de praktijk nodig?

Neem gerust contact met ons op!

Scroll to Top