Autorijbewijs > Autorijles

4.3 sterren op Google

636

Reviews in ons gastenboek 6

6

Dagen in de week bereikbaar

LEES HIERONDER MEER OVER DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Autorijles

…snel beginnen met autorijlessen!

Een rijopleiding is een belangrijke investering. Om jouw geld zo goed mogelijk te besteden dien je een verstandige keuze te maken voor een rijschool. Laat je goed informeren!

Allereerst willen we jou adviseren een afspraak te maken voor een gesprek op de rijschool. Tijdens dit gesprek krijg je ons theorielokaal, de administratie enz. te zien. Ook wordt tijdens dit gesprek (waarbij we graag zien dat jouw ouders/verzorgers aanwezig zijn indien je minderjarig bent) gevraagd naar jouw wensen. Wil je één keer of meerdere autorijlessen per week, een spoedcursus en/of theorielessen volgen.

Na een persoonlijk advies van onze medewerkers kun je kiezen om de rijopleiding in losse lessen te volgen. Na het rijden van een intest krijg je een advies op maat en kun je kiezen voor losse rijlessen met een Tussentijdse Toets en praktijkexamen. We passen de planning van de rijopleiding aan jouw eigen tempo aan.

Je ontvangt inloggegevens voor jou persoonlijke APP om in ons plansysteem PlanGo mee te kunnen kijken naar jouw eigen planning en vorderingen, je ziet dus in een oogopslag hoe het gaat. Tevens kunnen wij middels deze software (app) huiswerkopdrachten geven. Hiermee kun je je alvast voorbereiden op iedere rijles en is het mogelijk om tijd in de rijles te besparen. Uiteraard krijg je bij ons les van 1 instructeur die je van a-z begeleid naar jouw examen!

Alle afspraken worden netjes digitaal gefactureerd in stappen van 10 rijlessen vooruit.

Wij luisteren graag naar jouw wensen en passen ons daarop aan!

Heb jij begeleiding voor de praktijk nodig?

Neem gerust contact met ons op!

Scroll to Top